Κιναλ Αποτελεσματα - Αποτελέσματα εκλογών 2019: Live οι δηλώσεις του Κυριάκου - Προηγείται ο νίκος ανδρουλάκης με 37,09%, με καταμετρημένο το 84,17 των ψήφων.

Οι πολίτες, έδειξαν κάτι παραπάνω από πρόθυμοι να συμμετέχουν σε αυτή . Οι κάλπες έκλεισαν στις 8μμ και η καταμέτρηση ολοκληρώθηκε δύο ώρες αργότερα στα εκλογικά τμήματα της φθιώτιδας. Με εντυπωσιακή προσέλευση των πολιτών που εκτιμάται πως ξεπέρασαν τους 270.000 σύμφωνα με πηγές της χαριλάου τρικούπη καταρρίπτοντας το . Ευρύ προβάδισμα για τον νίκο ανδρουλάκη στις εκλογές του κιναλ, αποτυπώνει η ενσωμάτωση των πρώτων αποτελεσμάτων στο 90,5% της επικράτειας. Προηγείται ο νίκος ανδρουλάκης με 37,09%, με καταμετρημένο το 84,17 των ψήφων.

Σε μάχη για τρεις φαίνεται ότι εξελίσσεται η . ΠΡΕÎ'ΕΖÎ': Νέο Î
ΠΡΕÎ'ΕΖÎ': Νέο Î"Σ στην Ένωση Î'στυνομικών - Î'ναλυτικά τα from images32.inewsgr.com
Οι πολίτες, έδειξαν κάτι παραπάνω από πρόθυμοι να συμμετέχουν σε αυτή . Οι κάλπες έκλεισαν στις 8μμ και η καταμέτρηση ολοκληρώθηκε δύο ώρες αργότερα στα εκλογικά τμήματα της φθιώτιδας. Ευρύ προβάδισμα για τον νίκο ανδρουλάκη στις εκλογές του κιναλ, αποτυπώνει η ενσωμάτωση των πρώτων αποτελεσμάτων στο 90,5% της επικράτειας. Σε μάχη για τρεις φαίνεται ότι εξελίσσεται η . Οι εκλογές στο κιναλ είχαν πολλές εκπλήξεις αλλά και πολλές ανατροπές. Προηγείται ο νίκος ανδρουλάκης με 37,09%, με καταμετρημένο το 84,17 των ψήφων. Προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη καταγράφεται σε πέντε από 9 εκλογικά τμήματα, σύμφωνα με εκτιμήσεις από τη χ. Οι εκλογές του κιναλ πραγματοποιήθηκαν σήμερα, κυριακή (05.12.2021), με ρεκόρ προσέλευσης στις κάλπες, που έκλεισαν μία ώρα αργότερα, .

Οι εκλογές στο κιναλ είχαν πολλές εκπλήξεις αλλά και πολλές ανατροπές.

Οι εκλογές στο κιναλ είχαν πολλές εκπλήξεις αλλά και πολλές ανατροπές. Σε μάχη για τρεις φαίνεται ότι εξελίσσεται η . Προηγείται ο νίκος ανδρουλάκης με 37,09%, με καταμετρημένο το 84,17 των ψήφων. Οι εκλογές του κιναλ πραγματοποιήθηκαν σήμερα, κυριακή (05.12.2021), με ρεκόρ προσέλευσης στις κάλπες, που έκλεισαν μία ώρα αργότερα, . Οι πολίτες, έδειξαν κάτι παραπάνω από πρόθυμοι να συμμετέχουν σε αυτή . Ευρύ προβάδισμα για τον νίκο ανδρουλάκη στις εκλογές του κιναλ, αποτυπώνει η ενσωμάτωση των πρώτων αποτελεσμάτων στο 90,5% της επικράτειας. Με εντυπωσιακή προσέλευση των πολιτών που εκτιμάται πως ξεπέρασαν τους 270.000 σύμφωνα με πηγές της χαριλάου τρικούπη καταρρίπτοντας το . Οι κάλπες έκλεισαν στις 8μμ και η καταμέτρηση ολοκληρώθηκε δύο ώρες αργότερα στα εκλογικά τμήματα της φθιώτιδας. Προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη καταγράφεται σε πέντε από 9 εκλογικά τμήματα, σύμφωνα με εκτιμήσεις από τη χ.

Οι κάλπες έκλεισαν στις 8μμ και η καταμέτρηση ολοκληρώθηκε δύο ώρες αργότερα στα εκλογικά τμήματα της φθιώτιδας. Σε μάχη για τρεις φαίνεται ότι εξελίσσεται η . Οι πολίτες, έδειξαν κάτι παραπάνω από πρόθυμοι να συμμετέχουν σε αυτή . Οι εκλογές του κιναλ πραγματοποιήθηκαν σήμερα, κυριακή (05.12.2021), με ρεκόρ προσέλευσης στις κάλπες, που έκλεισαν μία ώρα αργότερα, . Με εντυπωσιακή προσέλευση των πολιτών που εκτιμάται πως ξεπέρασαν τους 270.000 σύμφωνα με πηγές της χαριλάου τρικούπη καταρρίπτοντας το .

Οι κάλπες έκλεισαν στις 8μμ και η καταμέτρηση ολοκληρώθηκε δύο ώρες αργότερα στα εκλογικά τμήματα της φθιώτιδας. ΠΡΕÎ'ΕΖÎ': Νέο Î
ΠΡΕÎ'ΕΖÎ': Νέο Î"Σ στην Ένωση Î'στυνομικών - Î'ναλυτικά τα from images32.inewsgr.com
Οι κάλπες έκλεισαν στις 8μμ και η καταμέτρηση ολοκληρώθηκε δύο ώρες αργότερα στα εκλογικά τμήματα της φθιώτιδας. Προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη καταγράφεται σε πέντε από 9 εκλογικά τμήματα, σύμφωνα με εκτιμήσεις από τη χ. Με εντυπωσιακή προσέλευση των πολιτών που εκτιμάται πως ξεπέρασαν τους 270.000 σύμφωνα με πηγές της χαριλάου τρικούπη καταρρίπτοντας το . Οι εκλογές στο κιναλ είχαν πολλές εκπλήξεις αλλά και πολλές ανατροπές. Οι εκλογές του κιναλ πραγματοποιήθηκαν σήμερα, κυριακή (05.12.2021), με ρεκόρ προσέλευσης στις κάλπες, που έκλεισαν μία ώρα αργότερα, . Προηγείται ο νίκος ανδρουλάκης με 37,09%, με καταμετρημένο το 84,17 των ψήφων. Σε μάχη για τρεις φαίνεται ότι εξελίσσεται η . Ευρύ προβάδισμα για τον νίκο ανδρουλάκη στις εκλογές του κιναλ, αποτυπώνει η ενσωμάτωση των πρώτων αποτελεσμάτων στο 90,5% της επικράτειας.

Προηγείται ο νίκος ανδρουλάκης με 37,09%, με καταμετρημένο το 84,17 των ψήφων.

Οι εκλογές του κιναλ πραγματοποιήθηκαν σήμερα, κυριακή (05.12.2021), με ρεκόρ προσέλευσης στις κάλπες, που έκλεισαν μία ώρα αργότερα, . Ευρύ προβάδισμα για τον νίκο ανδρουλάκη στις εκλογές του κιναλ, αποτυπώνει η ενσωμάτωση των πρώτων αποτελεσμάτων στο 90,5% της επικράτειας. Προηγείται ο νίκος ανδρουλάκης με 37,09%, με καταμετρημένο το 84,17 των ψήφων. Οι εκλογές στο κιναλ είχαν πολλές εκπλήξεις αλλά και πολλές ανατροπές. Με εντυπωσιακή προσέλευση των πολιτών που εκτιμάται πως ξεπέρασαν τους 270.000 σύμφωνα με πηγές της χαριλάου τρικούπη καταρρίπτοντας το . Προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη καταγράφεται σε πέντε από 9 εκλογικά τμήματα, σύμφωνα με εκτιμήσεις από τη χ. Οι πολίτες, έδειξαν κάτι παραπάνω από πρόθυμοι να συμμετέχουν σε αυτή . Οι κάλπες έκλεισαν στις 8μμ και η καταμέτρηση ολοκληρώθηκε δύο ώρες αργότερα στα εκλογικά τμήματα της φθιώτιδας. Σε μάχη για τρεις φαίνεται ότι εξελίσσεται η .

Οι εκλογές του κιναλ πραγματοποιήθηκαν σήμερα, κυριακή (05.12.2021), με ρεκόρ προσέλευσης στις κάλπες, που έκλεισαν μία ώρα αργότερα, . Προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη καταγράφεται σε πέντε από 9 εκλογικά τμήματα, σύμφωνα με εκτιμήσεις από τη χ. Οι εκλογές στο κιναλ είχαν πολλές εκπλήξεις αλλά και πολλές ανατροπές. Με εντυπωσιακή προσέλευση των πολιτών που εκτιμάται πως ξεπέρασαν τους 270.000 σύμφωνα με πηγές της χαριλάου τρικούπη καταρρίπτοντας το . Οι κάλπες έκλεισαν στις 8μμ και η καταμέτρηση ολοκληρώθηκε δύο ώρες αργότερα στα εκλογικά τμήματα της φθιώτιδας.

Σε μάχη για τρεις φαίνεται ότι εξελίσσεται η . Î'ποτελέσματα εκλογών 2019: Ποσοστό αποχής... ρεκόρ «βλέπει
Î'ποτελέσματα εκλογών 2019: Ποσοστό αποχής... ρεκόρ «βλέπει from cdn.cnngreece.gr
Σε μάχη για τρεις φαίνεται ότι εξελίσσεται η . Προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη καταγράφεται σε πέντε από 9 εκλογικά τμήματα, σύμφωνα με εκτιμήσεις από τη χ. Ευρύ προβάδισμα για τον νίκο ανδρουλάκη στις εκλογές του κιναλ, αποτυπώνει η ενσωμάτωση των πρώτων αποτελεσμάτων στο 90,5% της επικράτειας. Οι πολίτες, έδειξαν κάτι παραπάνω από πρόθυμοι να συμμετέχουν σε αυτή . Προηγείται ο νίκος ανδρουλάκης με 37,09%, με καταμετρημένο το 84,17 των ψήφων. Οι εκλογές του κιναλ πραγματοποιήθηκαν σήμερα, κυριακή (05.12.2021), με ρεκόρ προσέλευσης στις κάλπες, που έκλεισαν μία ώρα αργότερα, . Με εντυπωσιακή προσέλευση των πολιτών που εκτιμάται πως ξεπέρασαν τους 270.000 σύμφωνα με πηγές της χαριλάου τρικούπη καταρρίπτοντας το . Οι εκλογές στο κιναλ είχαν πολλές εκπλήξεις αλλά και πολλές ανατροπές.

Οι εκλογές στο κιναλ είχαν πολλές εκπλήξεις αλλά και πολλές ανατροπές.

Προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη καταγράφεται σε πέντε από 9 εκλογικά τμήματα, σύμφωνα με εκτιμήσεις από τη χ. Ευρύ προβάδισμα για τον νίκο ανδρουλάκη στις εκλογές του κιναλ, αποτυπώνει η ενσωμάτωση των πρώτων αποτελεσμάτων στο 90,5% της επικράτειας. Οι πολίτες, έδειξαν κάτι παραπάνω από πρόθυμοι να συμμετέχουν σε αυτή . Οι εκλογές του κιναλ πραγματοποιήθηκαν σήμερα, κυριακή (05.12.2021), με ρεκόρ προσέλευσης στις κάλπες, που έκλεισαν μία ώρα αργότερα, . Σε μάχη για τρεις φαίνεται ότι εξελίσσεται η . Οι εκλογές στο κιναλ είχαν πολλές εκπλήξεις αλλά και πολλές ανατροπές. Προηγείται ο νίκος ανδρουλάκης με 37,09%, με καταμετρημένο το 84,17 των ψήφων. Με εντυπωσιακή προσέλευση των πολιτών που εκτιμάται πως ξεπέρασαν τους 270.000 σύμφωνα με πηγές της χαριλάου τρικούπη καταρρίπτοντας το . Οι κάλπες έκλεισαν στις 8μμ και η καταμέτρηση ολοκληρώθηκε δύο ώρες αργότερα στα εκλογικά τμήματα της φθιώτιδας.

Κιναλ Αποτελεσματα - Î'ποτελέσματα εκλογών 2019: Live οι δηλώσεις του Κυριάκου - Προηγείται ο νίκος ανδρουλάκης με 37,09%, με καταμετρημένο το 84,17 των ψήφων.. Οι εκλογές του κιναλ πραγματοποιήθηκαν σήμερα, κυριακή (05.12.2021), με ρεκόρ προσέλευσης στις κάλπες, που έκλεισαν μία ώρα αργότερα, . Οι κάλπες έκλεισαν στις 8μμ και η καταμέτρηση ολοκληρώθηκε δύο ώρες αργότερα στα εκλογικά τμήματα της φθιώτιδας. Σε μάχη για τρεις φαίνεται ότι εξελίσσεται η . Οι πολίτες, έδειξαν κάτι παραπάνω από πρόθυμοι να συμμετέχουν σε αυτή . Οι εκλογές στο κιναλ είχαν πολλές εκπλήξεις αλλά και πολλές ανατροπές.